TRIAD Coffee Table

   TRIAD Coffee Table е модерна комбинација од стил и употреба на нови материјали во изработката на мебел. Тоа е претставено преку актуелниот тренд на едноставна, монолитна форма, a живи бои според стилот Chromatic gels. Дематеријализацијата (лесен и транспарентен ефект) е постигната со провиден плексиглас обложен со фолија во боја. 
 
     Главни карактеристики:
         -Мултифункционално;
         -Лесно за употреба;
         -Модерно
Gallery
1
2
Poster